Vragen? Bel 0528 - 288 888
  • In 2 uur geplaatst
  • Geen verbouwing
  • Rolstoel toegankelijk

Mevrouw de Jong uit Nijverdal

Geplaatst op

“Ik heb mijn hele leven hard gewerkt op de markt. Daar heb ik nu lichamelijk last van; ik kan niet meer lopen zonder pijn in mijn benen. Na een doktersbezoek bleek dat ik een versleten heup had. Dat betekende dat ik een operatie moest ondergaan waardoor ik niet meer trap zou kunnen lopen.”

Dat werd een probleem want de badkamer is op de eerste verdieping en het toilet bevindt tussen de woonkamer en de eerste verdieping in.

“Toen las ik in de krant over de KipCareOne en zei meteen ‘die wil ik wel’. Ik ben zelf bij Kip langs geweest en daar hebben ze mij de KipCareOne laten zien. Helaas traden er complicaties op na de operatie waardoor ik niet meteen naar huis kon. Ik heb eerst nog een poosje in een verzorghotel doorgebracht. Mijn  zoon had in de tussentijd alles geregeld en toen ik thuiskwam stond de KipCareOne er.”

Andere opties heeft mevrouw de Jong niet bekeken. “Ik woon al 60 jaar in dit huis. Op mijn leeftijd zit ik niet meer te wachten op een verbouwing. Ik ben dolgelukkig met de KipCareOne. Ook mijn schoonmaakster is er blij mee, ze zei: “het is makkelijk schoon te maken en zo weer droog. Hadden maar meer mensen zo’n KipCareOne!’”