Vragen? Bel 0528 - 288 888
  • In 2 uur geplaatst
  • Geen verbouwing
  • Rolstoel toegankelijk

Sanitaire unit huren

De KipCare unit kan gehuurd worden voor ca 18 euro per dag (gebaseerd op een huurperiode van 6 maanden) of gekocht voor € 14.500 inclusief BTW en exclusief plaatsingskosten.

Iedere situatie is anders. In sommige gevallen zal er onzekerheid zijn over uw situatie en onduidelijkheid over de mogelijke veranderingen in de nabije toekomst. U kunt hierdoor de duur van uw situatie niet goed inschatten. In deze situatie is de sanitaire unit huren een goede optie voor u.

Flexibele huurperiode

De sanitaire unit huren kan voor zowel een korte- als een lange gebruiksperiode zijn. Mocht de exacte huurperiode onduidelijk zijn dan is dat ook geen enkel probleem. U kunt rekenen op onze snelle en flexibele dienstverlening.

Snel en gemakkelijk

Het grote voordeel van de sanitaire unit huren is dat deze heel snel en gemakkelijk te installeren is. Onze adviseurs en installateurs staan altijd voor u klaar. Hierdoor kunnen wij u heel snel dienst zijn met advies maar ook met het plaatsen van de KipCareOne.

Eenvoudige installatie

Binnen 2 uur is de sanitaire unit geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Er is slechts dezelfde aansluiting nodig als voor een wasmachine. Onze adviseurs helpen u graag bij eventuele voorbereidingen m.b.t. de water aansluiting. Indien u wenst kunnen wij bepaalde voorbereidingen ook voor u organiseren.

Huur beëindigen

Heeft u de KipCareOne niet meer nodig? Dan maken wij samen met u een afspraak voor het beëindigen van de huurperiode. Onze medewerkers demonteren en verwijderen de sanitaire unit binnen 2 uur uit uw woning. Voor u het weet is uw woning weer zoals die was voor de plaatsing en voelt u zich helemaal thuis.

Tarief sanitaire unit huren 

Het huurtarief is afhankelijk van onder andere de huurperiode.

De KipCare unit kan gehuurd worden voor ca 18 euro per dag, gebaseerd op een huurperiode vanaf 6 maanden.

Naar aanleiding van een gesprek met onze adviseur over uw wensen en eventuele woonsituatie kunnen wij u een duidelijke offerte toesturen met het huurtarief.

Vragen over de sanitaire unit huren?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het huren van de KipCareOne? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.