Vragen? Bel 0528 - 288 888
  • In 2 uur geplaatst
  • Geen verbouwing
  • Rolstoel toegankelijk

Sanitaire unit Kopen


De KipCare unit kan gehuurd worden voor ca 18 euro per dag (gebaseerd op een huurperiode van 6 maanden) of gekocht voor € 14.500 inclusief BTW en exclusief plaatsingskosten.

Elke situatie is anders, een gegeven waar wij rekening mee houden. Daarom bieden wij drie aanschaf mogelijkheden aan, dit zijn de sanitaire unit kopen, huren of het kopen van een ex-verhuur unit. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met één van onze adviseurs. Zo komt u er achter welke vorm het beste bij uw situatie past.

Uw KipCareOne

Met de KipcareOne bent u voorzien van een complete badkamer. Snel én zonder verbouwing plaatsen wij de badkamer binnen 2 uur in uw woning. Deze revolutionaire oplossing maakt het u mogelijk comfortabel en prettig thuis te blijven wonen.

Uw woning blijft in originele staat

Het meest ideale aan de KipCareOne is dat uw woning in originele staat blijft. Geen grootscheepse verbouwing door bouwvakkers met hak en breekwerk. Enkel met een stroom en water leiding voor de water toe- en afvoer is de KipCareOne volledig functioneel.

Jarenlang plezier

Zoals u van Kip kunt verwachten is de KipCareOne gemaakt van de meest kwalitatief hoogwaardige materialen en onderdelen. De KipCareOne is hierdoor een uiterst duurzame oplossing welke u jaren lang zorgeloos kunt gebruiken.

Onderhoudsservice

Zoals eerder aangegeven is de KipCareOne gemaakt van hoogwaardige materialen en onderdelen. Echter net zoals bij uw CV ketel dient het systeem afhankelijk van het gebruik periodiek nagelopen te worden. Vraag naar onze service mogelijkheden om te bepalen welke type service u het liefst wenst.

De sanitaire unit kopen 

De KipCareOne is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren en samenstellingen. De benodigdheden voor de plaatsing is afhankelijk van uw situatie.

Kip Care prijs 

De KipCare unit kan gehuurd worden voor ca 18 euro per dag (gebaseerd op een huurperiode vanaf 6 maanden) of gekocht voor € 14.500 inclusief BTW en exclusief plaatsingskosten.

Graag bespreken wij samen met u de specifieke situatie in uw woning. Hierdoor kunnen wij goed inschatten wat de beste mogelijkheden voor u zijn en welke aanschafvorm het best bij u past.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarna wij u een heldere offerte kunnen aanbieden. Wanneer u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.