Vragen? Bel 0528 - 288 888
  • In 2 uur geplaatst
  • Geen verbouwing
  • Rolstoel toegankelijk

Kip Caravan BV

De sanitaire unit van KipCare in samenwerking met Kip CaravanHet ontstaan van de KipCareOne®

De KipCareOne® onderdeel van Kip Caravan BV. De KipCareOne® is ontwikkeld door de jarenlange ervaring en expertise van de medewerkers bij het bedrijf Kip Caravan in Hoogeveen. De productie van de sanitaire units vindt dan ook plaats in de zelfde fabriek! Het idee voor de KipCareOne® komt zelfs van een Kip-medewerker, u leest het ontstaan van de sanitaire units hieronder.Hoe het allemaal is begonnen

“Mijn moeder werd ouder en kon haar trap niet meer zelfstandig op komen. ‘Kun jij geen douche en wc beneden voor me maken?’ vroeg ze mij. Terwijl ik aan het werk was in de Kip Caravan fabriek, dacht ik hier over na. Als we een compacte douche en een wc in een caravan kunnen maken, moet dat toch ook kunnen bij mijn moeder in de garage?

Met behulp van de materialen van Kip heb ik een kleine ‘badkamer’ gemaakt voor mijn moeder. Toen ik dit liet zien aan Henk Gunnink, directeur van Kip, was hij zo enthousiast dat we het concept verder hebben uitgewerkt” Aldus een medewerker van Kip.

Samen met verschillende senioren, mensen met een (tijdelijke) bewegingsbeperking en thuiszorgorganisaties heeft Kip Caravan het idee verder ontwikkeld. De sanitaire unit van KipCare sluit perfect aan bij de behoeftes van mensen die niet meer zelfstandig de badkamer via een trap kunnen bereiken. De KipCareOne® zorgt er voor dat mensen langer thuis kunnen wonen en kunnen genieten van hun vrijheid.

“Inmiddels staat er een echte KipCareOne® bij mijn moeder thuis en is ze heel gelukkig dat ze in haar eigen huis kan blijven wonen en toch kan genieten van een warme douche” – de trotse uitvinder van de KipCareOne®.

Onze klanten delen graag hun ervaringen. U kunt deze hier lezen.

De KipCareOne® is dé oplossing waarbij u uw vrijheid behoudt en welke u kan laten genieten van uw leven. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de sanitaire units van Kip en beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons bellen op 0031(0)528 288888 of middels het contactformulier.