Vragen? Bel 0528 - 288 888
  • Binnen 2 uur geplaatst
  • Geen verbouwing
  • Optimaal toegankelijk

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden website KipCare

De algemene voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 17-11-2015

De KipCare website bestaat uit verschillende webpagina’s die worden aangedreven door KipCare. De KipCare website wordt u aangeboden onder de voorwaarde dat u deze accepteert onder de hierin vermelde voorwaarden, bepalingen en mededelingen. Uw gebruik van de KipCare website vormt uw akkoord met al deze voorwaarden, bepalingen en mededelingen.

Verandering van de algemene voorwaarden

KipCare behoudt zich het recht om de voorwaarden, bepalingen en mededelingen volgens welke de KipCare website wordt aangeboden te wijzigen, met inbegrip van maar niet beperkt tot kosten die worden geassocieerd met het gebruik van de KipCare website.

Geen onrechtmatig of verboden gebruik

Als voorwaarde aan het gebruik van de KipCare website, garandeert u KipCare dat u de KipCare website niet zult gebruiken voor enig onrechtmatig doel of enig doel dat ingevolge deze voorwaarden, bepalingen en mededelingen verboden is. U mag de KipCare website niet gebruiken op een manier waardoor schade, storing, overbelasting of aantasting veroorzaakt wordt aan de KipCare website of het gebruik en genot van de KipCare website van een andere partij wordt verstoord. U mag op geen enkele wijze via de KipCare website materialen of informatie verkrijgen of trachten te verkrijgen indien de betreffende materialen of informatie niet voor dat doel zijn verstrekt of beschikbaar zijn gesteld.

Het gebruik van communicatiediensten

De KipCare website kan bulletin board services, chat areas, nieuwsgroepen, forums, communities, persoonlijke webpagina’s, kalenders, en/of andere berichten- of communicatiefaciliteiten b